Остаточний рейтинг кандидатів на вакантні посади прокурорів в окружних прокуратурах, які успішно пройшли стажування
17.11.2021

Відповідно до Порядку проходження стажування в органах прокуратури, затвердженого наказом Генерального прокурора від 10.01.2020 № 15, завершено практичну підготовку кандидатів на посади прокурорів в окружних прокуратурах і стосовно 499 кандидатів складено висновки про успішне проходження стажування.

Департаментом кадрової роботи та державної служби згідно із загальним рейтингом кандидатів сформовано остаточний РЕЙТИНГ із числа кандидатів, що успішно пройшли стажування, який затверджено Генеральним прокурором.

З 22 по 26 листопада 2021 року в місті Києві за адресою: вул. Юрія Іллєнка, 81-б (Тренінговий центр прокурорів України) будуть проводитися зустрічі з кандидатами, які успішно пройшли добір та стажування, з метою прийняття документів для призначення їх на посади прокурорів окружних прокуратур.

З метою належної організації проведення вказаних заходів кандидатам необхідно прибути на 10 год до Тренінгового центру прокурорів України згідно зі списком та графіком (СПИСОК та ГРАФІК). Для участі у розподілі передбачено щоденну участь 100 кандидатів.

Для успішного розподілу при собі необхідно мати наступні документи:

  1. Паспорт.
  2. Сертифікат про вільне володіння державною мовою (роздрукований з реєстру державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою Національної комісії зі стандартів державної мови або витяг з реєстру).

 

кількість переглядів: 7018