Ірина Венедіктова обговорила з Генпрокурором та Міністром юстиції Люксембургу спільну боротьбу з відмиванням коштів (ФОТО)
11.11.2021

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова провела робочу зустріч із Генеральним прокурором Люксембургу Мартін Соловьєфф, Міністром юстиції Люксембургу Сем Тансон та Директором Департаменту у кримінальних справах Лораном Тьєс. Сторони обговорили питання зміцнення співпраці в сферах протидії відмиванню коштів та повернення активів. 

«Повернення активів, виведених із нашої держави, – надзвичайно важливе наше завдання. Для цього ми працюємо у всіх юрисдикціях, і я вдячна за правову допомогу компетентних органів Люксембургу в таких кримінальних провадженнях. Впевнена, що ця співпраця вже невдовзі дасть результат», – зазначила Ірина Венедіктова. 

Генпрокурор високо оцінила нинішній рівень двостороннього співробітництва між Україною та Великим Герцогством Люксембург. Мін’юст та Генпрокуратура Люксембургу оперативно та в повному обсязі надають інформацію на українські запити. 

Також Ірина Венедіктова розповіла колегам про зміни в українській прокуратурі та план з трансформації внутрішніх процесів.

кількість переглядів: 477