Ірина Венедіктова зустрілася з Генпрокурорами Литви та Естонії (ФОТО)
30.11.2021

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова зустрілася з делегаціями Генеральних прокуратур Литовської та Естонської Республік, які прибули на урочистості з нагоди святкування 30-річчя української прокуратури, а також для участі у Міжнародному антикорупційному форумі «Клептократія і незаконні фінансові потоки».

Сторони обговорили результати міжнародної співпраці на різних напрямах та шляхи її вдосконалення, обмінялися досвідом.

«Цей візит – нагода зміцнити контакти та намітити нові плани взаємодії із естонською та литовською прокуратурами. З естонськими колегами ми працюємо в рамках Меморандуму про співпрацю та консультації у сфері боротьби з корупцією, організованою злочинністю, тероризмом та кіберзлочинністю. Із литовськими також поглиблюємо спільну роботу на антикорупційній ниві та у поверненні активів», - зазначила Генпрокурор.

Ірина Венедіктова показала Генеральному прокурору Литовської Республіки Ніді Грунскєнє та Генеральному прокурору Естонської Республіки Андресу Пармасу, як влаштований Офіс Генерального прокурора. Крім робочих приміщень вони відвідали музей та дитячу кімнату, розташовані у стінах прокуратури.

кількість переглядів: 619