Наїзд на двох дітей у Харкові – затримано водія (ФОТО)
11.11.2021

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження стосовно 34-річного водія за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 11 листопада 2021 року близько 15:20 водій під час перетину перехрестя проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові порушив правила безпеки дорожнього руху. Він проїхав на червоний сигнал світлофора та здійснив наїзд на 13-річних хлопчика та дівчинку, які рухалися по регульованому пішохідному переходу на зелений для них сигнал світлофора. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди діти з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Наразі водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 300