Загибель п’яти людей у пансіонаті для людей похилого віку у Дніпрі – у порушенні вимог пожежної безпеки підозрюються двоє працівників (ФОТО)
17.11.2021

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра старшому адміністратору та санітарці приватного пансіонату для літніх людей повідомлено про підозру у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, внаслідок чого загинуло п’ятеро жінок (ч. 2 ст. 270 КК України).

За даними слідства, 16 листопада 2021 року у приватному будинку для осіб похилого віку в Центральному районі міста Дніпра через ймовірне замикання електропроводки сталася пожежа. Внаслідок отруєння чадним газом загинуло п’ятеро жінок віком від 75 до 89 років.  

Наразі затримано адміністратора та санітарку цього закладу. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Крім того, встановлюється причетність до злочину інших осіб.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Дніпровського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в області.

кількість переглядів: 502