Оголошення про виконання кандидатами на зайняття адміністративних посад у САП практичного завдання
22.10.2021

Наразі завершені співбесіди щодо відповідності кандидатів критерію доброчесності, за їх результатами Комісією прийняті рішення про відповідність критерію доброчесності 4 кандидатів, з яких 2 кандидати претендують на зайняття вакантних посад заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та його заступника, і 3 кандидати – на зайняття вакантної посади начальника п’ятого відділу управління процесуального керівництва‚ підтримання державного обвинувачення та представництва в суді цієї прокуратури.

Ці кандидати запрошуються до виконання практичного завдання.

ГРАФІК виконання практичних завдань, затверджений рішенням Комісії від 19 жовтня 2021 року.

ПРИКЛАДИ (ЗРАЗКИ) практичних завдань.

Виконання практичного завдання здійснюватиметься в Тренінговому центрі прокурорів України (аудиторія № 107, корпус № 1) за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-б.

 

ПРАВИЛА ВИКОНАННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАВДАНЬ

1. Кандидати повинні завчасно з’явитися у визначені комісією день, час і місце для виконання практичного завдання, і мати при собі документ, що посвідчує їх особу, а також дотримуватися цих Правил, розпоряджень голови, членів Комісії і членів робочої групи.

2. Практичне завдання для кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та його заступника, складається з двох блоків: перевірка володіння кандидатами професійними практичними уміннями та навичками, а також перевірка наявності у кандидатів організаційних і лідерських якостей.

Практичне завдання для кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантної посади начальника п’ятого відділу управління процесуального керівництва‚ підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, складається з блоку завдань для перевірки володіння кандидатами професійними практичними уміннями та навичками.

3. Максимальний часовий проміжок, за який кандидати повинні завершити виконання блоку завдань для перевірки володіння професійними практичними уміннями та навичками, складає півтори години (90 хвилин), а блоку завдань для перевірки наявності у кандидатів організаційних і лідерських якостей, – одну годину.

4. Після затвердження Комісією практичного завдання і його копіювання робоча група Комісії роздає кандидатам паперові матеріали для виконання практичних завдань та проводить інструктаж присутніх кандидатів щодо правил виконання практичних завдань.

Члени робочої групи роздають копії завдання зворотною стороною вгору кожному із кандидатів. Кандидат може взяти до рук копію завдання і почати виконання завдання лише після отримання вказівок керівника робочої групи.

5. Під час виконання практичного завдання використовуються комп’ютери, які не мають підключення до Інтернету та локальної мережі. У разі виникнення технічних проблем кандидат повідомляє про це члена робочої групи Комісії і після відновлення роботи продовжує виконання практичного завдання з урахуванням втраченого часу.

6. Під час виконання практичного завдання кандидатам забороняється:

  • використовувати будь-які джерела інформації (крім офіційних текстів нормативно-правових актів у паперовому вигляді);
  • фотографувати або виносити письмово викладені умови практичного завдання за межі приміщення, спілкуватися з іншими кандидатами, передавати чи отримувати від них інформацію;
  • порушувати дисципліну та загальноприйняті правила поведінки;
  • мати при собі будь-які засоби зв'язку (мобільні телефони, планшети, смартгодинники тощо);
  • проносити до приміщення небезпечні предмети та речовини, що можуть створити загрозу життю та здоров’ю інших осіб, які перебувають у місці виконання практичного завдання.

7. Кандидат повинен повідомити про завершення виконання практичного завдання члена робочої групи Комісії. Після виконання практичного завдання робоча група Комісії звіряє особу кандидата і вказане ним ім’я у шаблоні. Після цього друкує відповідь.

8. Кандидат підписує кожну роздруковану сторінку своєї роботи. Оригінали підписаних кандидатом виконаних завдань передаються голові конкурсної комісії.

9. Якщо практичне завдання складається з двох блоків, тоді виконання кожного з них здійснюється відповідно до п. 4-8 цих правил.

кількість переглядів: 4068